Πολιτική Απορρήτου | Επικοινωνία

Ποιοι Είμαστε

Μια μέρα ο Napoleon καθώς έψαχνε να βρει ένα τρόπο να δείξει στον κόσμο τις γνώσεις του βρήκε τον elMathematico και είπαν να φτιάξουν μια ιστοσελίδα με σκοπό να αναλύουν τα παιχνίδια (βασικά μόνο ποδόσφαιρο) και να δίνουν τα δικά τους σημεία. Για κάθε ενδεχόμενο ήθελαν και ένα γιατρό στην παρέα τους και βρήκαν τον theDoctor και αποφάσισαν να ονομάσουν το website Μπαλαδόροι!!!

 

Η ιστοσελίδα ασχολείται κάτω από τρεις βασικούς πυλώνες:

 

Την ειδησεογραφική ενημέρωση μέσω άρθρων από όλο τον κόσμο και κατά κύριο λόγω από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης,

 

Tην ανάλυση παιχνιδιών και προγνωστικών από τους Μπαλαδόρους. Στην στήλη «Προτάσεις» θα βρείτε την ανάλυση των Μπαλαδόρων για τα παιχνίδια ημέρας και στην στήλη “Tipsters”, ξεχωριστά τα κουπόνια τους.

 

Την συμβολή των αναγνωστών μας μέσω των δικών τους επιλογών και ανάρτηση αυτών στην ιστοσελίδα μας "Προτάσεις Αναγνωστών" και επίσης, καθιέρωση ιστορικού επιτυχιών/αποτυχιών ξεχωριστά για κάθε αναγνώστη μας, εάν το επιθυμεί. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στην στήλη μας «Γίνε Μπαλαδόρος».

 

Επίσης έχουμε και την εφαρμογή των Μπαλαδόρων «TIP OF THE DAY», όπου μπορείτε να ενεργοποιήσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε και θα ενημερώνεστε μέσω email για το TIP OF THE DAY της ομάδας των Μπαλαδόρων. Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη στήλη, «Tip of the Day».

 

Τέλος, δημιουργήσαμε και μια στήλη “History Side”, όπου εκεί θα βρείτε την ιστορία του ποδοσφαίρου με άρθρα «Σαν Σήμερα», ιδρύσεις ποδοσφαιρικών ομάδων, γεγονότα του παρελθόντος.

 

Ευχόμαστε η ιστοσελίδα μας, να σας αρέσει και να ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Για οτιδήποτε θέλετε επικοινωνήστε μαζί μας στο email της ιστοσελίδας: [email protected]